Sammanfattning av helgen

Då är jag på hemmaplan i Stockholm, vi landade 20.30 och jag har inte kunnat få så mycket sömn inatt. Somnade kanske vid 05 tiden och vaknade åter igen vid 09. Har inte gjort så mycket idag, bara varit hemma, tagit tag i lite grejer och tvättat. Vuxen poäng idag!

Oscar har gjort en sammanfattning på sin vlogg, så jag tänkte sammanfatta allt här med. Jag känner mig fortfarande inte bekväm framför en kamera, så jag ville så inte vara med. Men iallafall, Göteborg har varit bra, gäller att ha en väldigt bra ressällskap också, tror att Göteborg är sjätte gången vi rest tillsammans Vår första resa var till Paris och med tiden har vi besökt Rom, Reykjavik, Gotland och Manchester. Till sommar blir det några fler destinationer med grabben, snarare gamlingen. Ja, vi har haft våra dåliga månader nu där jag inte velat prata med honom, men erkänner : han är min bättre halva. - min första bästa resepartner. Gör lite ont i hjärtat att jag under dem senaste månaderna bokat resor med andra personer.

Vi bodde som sagt på Clarion Collection Hotel Odin, ligger nära centralstationen alltså är det nära till bussar, spårvagnar och tåg. Incheckningen gick snabbt, personalen var trevliga och hjälpte oss även fast vi var några timmar tidiga. Det var en belåtenhet när det gäller hotellrummet, vi bodde på femte våningen och hade en liten fransk balkong. Rätt så generösa tider på frukosten inte nog med det så hade det rätt bra allternativ för mig som är gluten- och laktosintolerans. Det ingick en enkel middag i rumspriset och det var hyfsad bra, eftermiddagsfika serverades också innan middag. Jag bokade via Live it då jag fick det i julklapp av Oscar, men det ingår nog det i vanliga fall också. Skulle nog säga att hotellet passar mer arbetsresor än till barnfamiljer, det var enkelt och effektiv.

Hotellet har också takterass på sjunde våningen

Jag har varit i Göteborg under sommaren och det har funnit mer aktiviteter att göra, men vi lyckades ändå hitta på något under helgen iallafall. Vi var på Universeum, passade barnen mer än oss kanske men det var helt ok förutom att en fågel flög rakt i mig och fick panik då jag är livrädd för fåglar. Mysiga Promenader längs kanalen och gatorna, bowling och biljard : fanns inte direkt överallt som det finns i Stockholm. Fanns bara ett enda ställe som man kunde spela biljard på. Nu när jag skriver det här så har vi bara gjort aktiviteter som börjat på bokstaven B .. Vi avslutade helgen med boule där jag och Oscar nästan blev ovänner.. Ha ha

När det kommer till minus på resan har Mr redan tagit upp det i klippet som ni hittar i förra inlägget som kom upp igår kväll, när man går runt med en person som är hungrig hela tiden så vill man ha restauranger överallt. Men så var det inte i Göteborg, vi har tvungna att gå in till "stan" för att hitta något att äta. Det finns McDonalds och kebab ställe överallt men sånt äter inte jag så det blir jobbigt på den fronten också. Det är nästan så att han får äta själv några gånger, för jag säger nej till mat.

Nu ropar min far att middagen är klar så måste avsluta här nu, om ni inte har kollat på bloggen från igår så ta gärna och kolla den. Scrolla ned eller klicka här

  • Resor

Gillar

Kommentarer