Sista av sommaren

Ja det var verkligen en kort semester för min del denna sommar. Men kommer ta ut några enstaka dagar i oktober igen och till vintern. För att vara i fas så kommer ni nu få sista delen av sommaren i ett och samma inlägg.

För er som har sett Saltkråkan och till Malin som var och ö-luffade och besökte Norröra, fotade alla röda hus. Well här har du Farbror Melkers hus.

Måsberg

Dagen efter att vi kom hem från Höga Kusten så åkte jag med Oscar ut till hans landställe, Norröra (Saltkråkan). Det var här jag fick mina ben uppäten ordentligt och en sommar bränna, då det var si så där väder i Borlängr, Åre och Höga Kusten. Mina kollegor trodde att jag hade varit utomlands, så mycket färg hade jag fått på två dagar. Och nu i kylan så flagar man lite på pannan. Frågan är hur jag som asiat kan flagna?

Lite altanbygge på det

Och som ni ser så kommer det komma en vlogg på det också.

En snabbvisit på Högmarsö

Typ den enda dagen det var sol o inga moln

För att jag diggar solnedgång lika mycket som denna man


Veckan på Norröra avslutade med en räksmörgås

- Hur många räksmörgås har jag gjort i mitt liv?

Kände att det inte kunde gå fyra hela veckor utan att se sin kollega så det blev en utflykt för mig till Vendelsö och hälsa på Erika. En eftermiddagsbad och picknick.

Och så bjöd hennes sambo på lite pizza i kvällssolen.

Efter två dagars jobb så tog jag helg och det var fint väder så jag fick åka ut till Ljusterö och umgås med familjen Wahlström

Alexis har blivit hela 3 år denna sommar

Blev bjuden på Oxfile med bea som Fredrik vispade ihop från schratch.

Har inte ätit rött kött på år, kändes annorlunda men gott var det. Lite brist på B12 så ja jag kanske måste äta kött då och då. 2-3 gånger om året kanske.

Det var min sommar det.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer