Snapshots

Har varit hemma från jobbet mer än en veckan nu och stor del av veckan så har jag växlat mellan soffan och sängen. Egentligen är det min jobbhelg så det kändes konstigt att inte behöva ställa alarm fredagkväll. Känner mig mycket bättre, behöver inte knapra på Ipren och Alvedon längre, och jag vaknar inte varje timme för att ta nässpray. Vilket var skönt att få sova i hela sex timmar inatt, NON-STOP 🙌

Rösten är inte riktigt 100, så jag fortsätter med ingefära och honung två dagar till och så får vi se om jag får komma till jobbet på onsdag.

Jag var lite efter med att adventsbaka då jag gick raka vägen till sängen när jag kom hem förra söndag. Så när jag väl kände mig piggare i kroppen så gick jag upp och satte igång maskinen, japp jag hällde i alla ingredienser och tryckte på startknappen. Jag tycker inte om att stå där och knåda en deg.

Saffransbullar med vitchoklad, bara för att inte få för mycket smak av saffran då jag inte riktigt är så förtjust i det. Fick godkänt av pappa Leo iallafall

Tänk att vi redan har nått sista månaden av året och jag har inte träffat min thailändska idiot till soulmate sen i somras. Ville egentligen på julmarknad i Sigtuna/Märsta men allt är ju inställt i år och vi kände att Mariefred inte lockade oss. En träff på stan med en liten besvikelse, ingen julkänsla alls. Ingen mysig julbelysning och ingen lukt av brända mandlar (tål ej men det är ju ändå en symboliskt för vinter).

Men en riktigt lång catch up hann vi med.

Lediga dagar, då har man tid att unna sig en avokado macka.

Älskar att sitta i tom tågvagn på morgonen ut från City.

Där kan jag läsa min bok i min ensamhet. Ibland missar jag att gå av vid Liljeholmen för att man är så inne i boken

Gillar

Kommentarer