Som alla andra lördagar

Goddag från Sergels torg/Hötorget.
Är ute och springer runt på stan i min ensamhet innan jobbpass 16-00. Det brukar annars vara skönt och strosa runt på stan efter jobbet, lite svårt för min del som oftast jobbar kvällar. Iallafall, solen sken in genom fönstret imorse så va uppe rätt tidigt. Hade glömt att dra ned rullgardinen när jag kom hem inatt. Men det var nog bra det, kom upp i god tid. Så mycket människor på stan och jag smälter in bland alla turister, speciellt nu när jag stod i kö i Espresso house. Det stod en japansk familj framför mig och koreansk (tror jag, språket va inte kinesiska iallafall) bakom mig. Hon som stod i kassan hoppade över mig för att hon trodde att jag tillhörde någon av familjen. Ska man skratta eller gråta åt det?

Åkte hemifrån vid 13 tiden och jag känner mig klar för idag, en och en halv timme efter. Trodde faktiskt att jag skulle behöva 2,5h innan jag skulle springa till jobbet. Men men sparar nog till shopping med Ajat och Poppe nästa vecka. Jag rengjorde mina Nike och Converse men tvättmedel och tandborste här om dagen, men har fått lite tips om olika spary och krita som nu finns ute i sko affärer. Har rotat i mina lådor med skor och hittade ett par vita tygskor från Svea, så skita är dem att jag nu tänkte testa spray. Det har jag nu köpt inne på Nilson shoes, rengör dem imorgon då jag är ledig. Känner att jag har för många vita skor till våren och sommaren att jag måste ha ett par mörka skor med. Kommer vara i Thailand i sommar så mörka skor är ett måste, fast tunna förstås. Fötterna kommer annars dö för att det är för varmt.

Har länge funderar på att skaffa stora vakuumpåsar, bra när man vill spara plats när det kommer till förvaring eller när man vill ha plats med allt i en resväska. Finns på Ikea men har nu inte tid att åka till Kungens kurva eller Barkarby som faktiskt är närmare mig. Men har besökt Ikea i Kungens kurva mer än den i Barkarby. Vill man gå i en labyrint så ska man till Barkarby, om man nu gillar att gå runt i cirklar som jag så väljer man nog Kungens Kurva. Fast normala människor väljer nog den som är närmast, men jag är bara annorlunda. Höhö. Men hittade iallafall små påsar inne på Ö&B. Nu kan jag shoppa i Barcelona sen känner jag, men får nog fråga om att få låna dammsugare från Housekeeping på hotellet som jag och Ajat ska bo på när vi packar för hemfärd. Ja, en dammsugare behövs för att suga ut all luft i påsarna.

Hon är nu 15.00 när jag skriver detta och det börjar bli dags att börja gå mot Tegelbacken, känns skönt att jobbet ligger mitt i stan. Med kamera i handen ska jag nu gå genom Drottninggatan och ta vara av stunden.

Älskar lördagar med frukost på sängen.

Gillar

Kommentarer