Som vilken annan onsdag som helst, nästan...

Detta liv har än inte börjat kolla på årets julkalender, det har inte jag gjort på några år nu. Efter massa år senare minns jag fortfarande "Mysteriet på Greveholm" och något som jag fortfarande skulle kunna sitta och kolla på tillsammans med lite varm choklad i soffan.

Att vara hemma en onsdag morgon/förmiddag helt alone, med vetskapen om att man inte ska hem förrän inatt igen att man verkligen kan leva här som vanligt. Ja, den känslan går nästan att ta på med att mitt leende inte har svikit ännu. Igår var det tidig uppstigning för att ta mig till Sophia hemmet, det var lite jobbigt att inte få äta eller ta en koppkaffe när man precis har vaknat och behöver energi. Så där satt jag i väntrummet bland alla hostande gamlingar och sedan skulle man sitta ännu mer i ett skåp och andas in och ut. Hela 40 minuter tog det och jag vart världens lyckligaste när jag såg Espresso house när jag kom ut från byggnaden. Att jag kunde ta mig en promenad från Tekniska högskolan till Karlaplan och samtidigt snutta på caramellatte i kylan. Kände att magen började kurra ordentligt när man väl satt på bussen mot jobbet att man sprang direkt in till köket för att fixa en liten macka innan man stämplade in. Skönt att jag inte behöver fasta inför dom två sista undersökning.

Jag har sovit hela 10 timmar, vilken talang man har. WOW! Ha ha, nej men inte nog med det så har jag drömt så underbara drömmar och när man väl vaknade gick jag direkt till köket genom en tyst lägenhet, satt på Nespresso maskinen och en latte med liten smak av vanilj fick jag dricka upp i min ensamhet. Medan jag skriver detta inlägg har solen hittat fram och jag inser att jag har mer än två timmar kvar innan jag måste hoppa in i duschen och börja göra ordning mig.


I have obtained a translate button located in the menu on the right. ➞
Have realized that it takes time to write both in Swedish and English in each post, and I don't have that time right now. I know that it may be wrong sometimes with the translation, but when I have time, I will write by myself in English as well.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer