Sommar på hög nivå

Nu är det midsommar helg och jag sitter på båten ut till Ingmarsö för lite midsommarfirande och även återhämta mig efter så många utbildningar och information man behövt ta in och även gett ut. Hade garderobsutbildning för dom nya och jag kände att dom vart rätt trött på mig efter tisdagslunch så jag checkade ut och tog minisemester 16:30.

Jobbade under helgen nere på kundservice, byten och återköp.
Något att kunna i Bromma för vi kommer även ta emot returer, ni behöver inte åka ända ut till varuhuset om ni bara ska lämna tillbaka. Men om det är ett helt kök så rekommenderar jag att ni åker ut till varuhuset iallafall😉

När jag kom hem så kände jag; nu har jag full respekt för mina kollegor som jobbar på den avdelningen varje dag.

Innan helgen drog igång så var jag ledig i fredags och då fick jag chansen att umgås med mina vänner från Kurvan. Det kom en liten tår just för att man saknar dom för mycket.
Det kommer nog ta ett tag till innan jag fattar att jag inte ska träffa dom varje dag längre.

Vi lyckades verkligen pricka rätt dag för en grillträff. Så fin kväll!

Har ni sett finare rör någonstans? - Nej skulle inte tro det.

Som ni ser så grillade vi på klipporna vid Örnsberg och solen låg på bra och det var ljust ute även vid midnatt. Jätteskön kväll tills någon började klaga på att et var för mycket mygg ute.
Jag var den enda som skulle jobba dagen efter och tänkte att jag kunde gå hem senare än det, är ingen party popper (glädjedödare)

Kärlek på en bild, det är bara öl man ger en sån blick till❤️

Det fattas två personer på bilden och jag hoppas vi kan få med dom grabbarna till bästa träff.

När jag var och tömde skåpet i Kurvan så fick jag en jättegullig påse innan jag gick hem.
Så gulliga, kommer definitivt använda miniräknare varje gång jag ska rita kök och mina kunder kommer vara glada över mina snickarritning med dessa färgpennor.

-Ni är för gulliga! TACK!❤️

🌼ÖNSKAR ER EN TREVLIG MIDSOMMAR HELG! 🌼

Gillar

Kommentarer