Sommaren är här?

Fulltös medvetlös, usch va man är seg idag. Kom hem strax efter 03 slaget inatt, fåglarna kvittrade och det började ljusna ute. Men det var bara att dra ned rullgardinen och sätta i öronproppar, hela 12 timmar igår och har rätt så ont i benen idag men men... nu är det bra dagens och morgondagen kvar. Blogg torsk, men har suttit framför mina böcker samt att jobbet har ringt in pga sjuklingar i servisen. Känner att jag knappt har någon tid över för min familj eller vänner under denna månad, men så är det när man jobbar inom denna bransch. - Men ni är som sagt välkomna, sväng förbi på kvällen/natten på en hej och drink.. Som Poppe till exempel som bara strosade in igår, satte sig ned och drog sedan till Continental där Kostas var. - Ingen alkohol för Poppe på tre veckor, undrar hur det går.

Ingen tvekan på att Stockholm bjöd på toppen väder igår, sommar kläder på för alla. Lite ångest fick man när jag klev av i Centralen och såg alla sitta där med glas öl eller rose på uteserveringen på vägen till jobbet. Men ändå skönt att man inte behövde gå så tjock klädd till jobbet, det funkade perfekt att gå hem utan jacka. - Äntligen!
Men vart är solen idag?
Sitter just nu vid Vasaparken med lite kaffe och en dator på bordet för att skriva in planering inför veckan som kommer, men kyligt är det och ingen sol syns till... - Ja, jag skriver alltid ned vad jag ska göra under dagarna, oftast tider också så jag hinner med det jag ska ha gjort inom viss datum osv. I början av augusti 2016 så fanns det en frukost, lunch och middagsschema med i kalendern där jag var tvungen att vara punktligt med klockslag. Det vart nästan så att man till och med räknade sekunder.

Klockan börjar ticka och jag måste ta mig till jobbet och strecka några skjortor innan jag stämplar in. Känslan när jag inte får röra strykjärn hemma för att jag förstör plagg, hur rädd är jag inte att förstöra mina vita skjortor...?

Gillar

Kommentarer