Staycation - Spaweekend

För många semesterdagar kvar från 2020, så det fick bli en lång helg för min del.

Så jag checkade ut från jobbet i onsdags vid 15.00 tiden och en inceckningpå Elite Hotel Marina Tower, Saltsjöqvarn fredagkväll.

Mysigt att man fick börja vistelsen med lite bubbel, smått och gott.

I dessa tider och med nya pandemilagar så var vår enda val den kvällen en middag på rummet. För alla restauranger stänger klockan 20:00 i Stockholm Stad.

SQ's Poke Bowl och hamburgare och jag kan säga att jag vart verkligen nöjd med min bowl, så perfekt portion storlek och att det var glasnudlar i Sweet chilli istället för ris (socker och risvinäger) som dom flesta har.

- Telefonfrizon inne på spa:t, lånat bilder från Sturebadetshemsida

Det var rätt så fint väder i lördags, sol och krispigt i luften. Synd att man befanns sig på fel sida, men lite D-vitamin fick man ändå. Lite skönt att inta spa efter att ha varit ute i kylan. Här var jag ju ledigt från jobbet men så fick jag ändå träffa på Ikea kollegor inne på spa:t...

- Skriver det med kärlek Erika, för jag vet att du läser detta 🥰

Spat på hotellet drivs av Sturebadet och här erbjuder dom en pool, jacuzzi, bastu, hamam och olika behandlingar. Jag unnade mig en massagebehandling med fokus på axlar och rygg, då jag står och bär väldigt mycket under en jobbdag. Wow! Jag somnade under massagen och var rätt så "groggy" när jag skulle ställa mig upp och gå ut från massagerummet.

Den här Fish and chips:en kan jag inte låta bli att inte nämna. Det var den mäktigaste lunchen jag ätit på länge! Tjejerna lämnade spa:t direkt efter att jag hade träffat på dom för de hade varit där sen Sturebadet öppnade (Kl9.00 ,då klev man ur sängen för frukost) och var rätt hungriga vid 11.30 tiden.

-Tur att Erika skickade bild och sa att den var god, annars hade jag missat det totalt. Detta står då inte på restaurangens meny, detta var då deras Plats du Jour som betyder "dagens rätt" på franska. Blev verkligen äcklig mätt, och det satt även kvar när det var dags att åka in till City för middag.

Hade bokat bord på Napolyon bistro & bar, Grev turegatan vid Sturegallerian. Verkligen snabbmiddag då vi hade bokat deras sista tid och det var en timme innan stängning.

Och här måste jag bara säga att det var den godaste Espresso Martini jag druckit på länge, det var en karamell twist i vodkan som gav en, en söt eftersmak.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer