The sun pours out like wine

Vilka härliga soldagar vi har haft, igår var jag hundvakt så gjorde inte så mycket än att vara hemma och låg ute på uteplatsen och solade lite. Det ryktades igår att det skulle bli lite fotboll idag, vilket inte alls blev av så lite så där "fan att jag inte gick ut igår och träffade mina bekanta på en runda". Så blev först lite planlös sådär på förmiddagen, hade sagt till pappa att han fick ta med sig valpisen till jobbet så jag ändå kunde få gå hemifrån och så. Men blev en spontan träff i stan med Valentina , ett glas vin i solen på Grodan. Efter det tog vi oss till Sergels torg där folk hade samlats för en minnesstund för Avicii som gick bort igår, fortfarande i chock!

om det inte hade varit för Valle så skulle jag inte ha vågat äta musslor alls.

Bland folkmassan så mötte vi upp Ajat, V åkte sedan iväg för att träffa hennes kollegor/vänner för middag. Så strosade runt i eftermiddagssolen och hamnade sedan på Phils för lite middag innan vi fortsatte längs Vasastan och hann till solnedgång vid Riddarholmen. Så tyst och fridfull tills vi kom fram till Gamla stan.

Kom precis hem, har hällt upp ett glas vin och ska kolla på en thailändsk serie som jag börja följa ( lovar att jag snart kommer vara grym på thailändska, kan snart flytande i både tal och skrift). Efter blir det sängdags och ladda inför morgondagen med massa öl och fotbollsmatch!.
- ha en bra fortsatt helg.

Tarro fick besök igår eftermiddag

Gillar

Kommentarer