Tillbaka i balans

Det firas alla hjärtansdag idag, världen blev rosa för dom flesta. Men för mig är det en hel vanlig torsdag. Varför ska man visa extra mycket kärlek idag när man kan göra det dom 364 andra dagar också?

Efter att ha kommit hem från Grebbestad så har det varit lite upp och ned, ena stunden har jag haft ont och andra bra. Har fått äta lite smärtstillande för att kunna gå ut och njuta lite av solen som sken under veckan. Men nu känns det lite bättre och jag snart kan använda båda mina ben 100% igen.

Om ni åker runt Västkusten och tar ett stop i fina Grebbestad så rekommenderas Rum mitt i stan
Familjevänner till oss som driver vandrar hemmet. Tog väl hand om mig under vistelse, enkel in-utceckning, fräscha rum och sköna sängar, till skillnad från dom flesta vandrarhem så ingår det sängkläder och handdukar. Finns parkeringsplatser och bara några steg från hamnen.

Jag är egentligen inget fan av semlor då jag inte tycker om grädde eller mandelmassa, men Sjögrens semlor ligger topp 3 när det kommer till bästa semla i Sverige. Så köpte med mig vanliga mandelsemlor och vaniljsemlor. Vanlig var faktiskt god, sååå mycket vaniljkräm, Mmmm. Men fick tyvärr skrapa bort grädden.. Ledsen men jag klarar verkligen inte av det, anledningen varför jag inte tycker om tårtor.

Åkte ut till djurgården men Tarro för lite träning och spring, sen vart det ut till Hundön, Drottningholm.. Men det vart för mycket is att vi fick vända hem till Rissne ängarna

Gillar

Kommentarer