tjugosjunde februari

Hej på er!

Näst sista dagen av denna månad och jag har så brist på fantasi, jag inte kommer på någon bra rubrik till dagens inlägg. Men men. Har sprungit runt här i Stockholm sen torsdag att jag inte hunnit med att skriva något. Men nu till mars så har jag inte så mycket på schemat så ska försöka hitta på något roligt att göra under dagarna.

Vad har jag gjort sen jag skrev sist? Jo, jag tog modet att gå på bio med Ajat. Helt sjukt! så många gånger som jag sagt nej till det i flera år och enligt Ajat så klarade jag av det rätt så bra. Jag fick sitta vid kanten som tur var, men det började bli väldigt jobbigt och började känna mig dålig i kroppen. Försökte lugna ned mig själv hela tiden men till slut få började man fråga hur mycket klockan va hela tiden... Ja, två timmar snusk vart det. Bättre än första filmen, tyckte att det är med handling nu.. Men självklart är böckerna alltid bäst.

Är inget fan av majs eller popcorn, men Ajat köpte en låda och jag smakade en av varje smak... banan va verkligen usch, resterande ok. Det smakade bara socker och det kändes som att man tuggade luft. Någon av er som har testat? Vet att sockrad popcorn har funnits länge men med smak så var det första gången nu i fredags. Japp så mycket koll hade jag på det.

Har också jobbat på hotellet, en lön helg som denna så trodde jag att det skulle vara mycket i restaurangen men nej. Men värsta ruschen i baren istället så fick jobba över lite.

Lite otur under helgen hade jag också, när man äntligen lyckas vårda sina naglar efter en period med akrylnaglar. Ni vet när naglarna blir så tunna efter att ha haft på material som gör att sina egna naglar inte får syre.. Har ändå tagit hand om dem som de vore mina barn, vårdat dem med olja, matat dem med godis osv.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer