Vacay mode on

Nu har jag gjort min första vecka i Bromma och med tanken på intensiva veckor innan öppning så checkade jag ut från jobbet igår vid 16:00 och gick in i semestermode, kanske inte riktigt än. Drömde lite om arbetsplatsen inatt och lite orolig att jag inte lär alla allt jag kan, men Bromma gänget är grymma så jag räknar med att komma tillbaka till bra siffror sen.

I skrivande stund så sitter jag i bilen bredvid Oscar som är bakom ratten, vilken gör att jag kan uppdatera här. Vi är på väg neråt i vårt avlånga land, men först blir det studiebesök i Älmhult på IKEAgatan. Stackars min respartner, men han får sitta kvar i bilen om han inte vill se 70-tals IKEA.

Var ledig innan jobbhelg så det blev en tur ut till barnen på Ljusterö, och nu har jag bränt pannan ännu mer. Får se om jag lyckas med det igen nere i Skåne.

Brygghäng från morgon till kväll och ännu mer sommarben pga myggen.

Saft och vin med mormor och gammelmormor i kvällssol är verkligen mysigt ❤️

Fick en liten paus under veckan och det fick bli öl och skålning med tant Hazel. Hon fick mig att äta indiskmat, är själv i chock. Testade även Bengalisk och det var verkligen skillnad från det vanliga. Men gott var det iallafall.

Har levt på kycklingsallad så många dagar, då jag antar att jag kan äta allt annat nu under semestern.
Men nej till Pizza, för det ska fortfarande tränas.

Nu börjar vi närma oss Älmhult så det är dags att avrunda. Det kommer bli fler inlägg nu än vad det har varit innan. Både kameran och datorn är med, och Oscar är utan iår. Ännu mer i chock, nu är det min tur att vara osocial.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Gillar

Kommentarer