Vad har hänt under veckan?

Veckan började bra men nu sitter man här ensam med världens ryggvärk. Tror att jag lyfte lite knasigt på jobbet i fredags när jag skulle flytta på några kartonger (ja vissa kolli väger väldigt mycket) och sätta upp stor gavel på väggen osv. Så ryggmassage skulle sitta väldigt bra just nu, får nog be min mor om det när hon väl kommer hem senare.Apropå mor, så är det faktiskt morsdag i Thailand idag. 12:e Augusti. Tänker extra på min mormor som tog hand om mig från att jag var 6 månader till 4 år. Skolbarnen brukar då fira denna dag med att ge mammor vita jasminblommor och så sjunger det en sång som en hyllning för "värdet av bröstmjölk". Har sett några klipp på Facebook och vart lite rörd av det imorse.

I skrivande stund så regnar det sååå skönt och mysigt, svalare och kan nu sova på nätterna utan att ha fläkten på. Har slängt mina gummistövlar och inte skaffat nya än så blir väldigt blöt om fötterna när man är ute med Tarro så minus på den delen. Bara för det så måste jag beställa hem ett par, för att vara redo för hösten. Men innan regnet kom så har jag hunnit ta några glas i solen, det var den ledigheten.

Hmm... vad har hänt mer under veckan?.... Jo, Ikea har nu öppnat första varuhus i Indien. Har några från Kungens Kurva som har varit där nere sen juni och varit en del av öppningen. Det förväntades 70tusen besökare men det var ca 40tusen som besökte varuhuset på öppningsdagen. Har ni sett bilder från den dagen på nyheterna? Helt galet!


Gillar

Kommentarer