Varför så dryg när man går och handlar?

När det visar regn i väderprognosen... då vet man att det kommer bli mycket på jobbet, vilket det var i lördags och igår. Så kaos att jag är helt slut i huvudet. Jag har lyckas låsa min privata mobiltelefon för att jag har knappat in koden som är på jobbtelefonen för många gånger. Trodde att det var lördag när det egentligen var söndag, så rätt många order med leverans vart fel och mina kollegor får nu mycket mer jobb. I'm sorry!

Man kan inte alltid lita på datorer och alla program varje dag, då det är buggar eller att systemet inte funkar för just den stunden. Vi har ritningsprogram som inte har funkat på en hel vecka, vilket gör att det tar så mycket längre tid för varje kund man har för allt ska skrivas in manuellt. Det är suckar från kunder och jag förstår själv hur det är när man har tänkt att köpa något, åker dit och saker inte finns på lagret eller att man får stå och vänta länge på att få hjälp. "Varför har du inte det? du förstörde nu min dag!", dess mening gör inte saken bättre för där förstörde man säljarens dag också. Att komma en kvart innan stängning och blir förbannad på att man inte hinner få hjälp, gör inte att man kommer få gå före alla. För dom andra har varit där i kanske 30-45 min och väntat på sin tur. Där har inte vi personalen gjort något fel men ändå får en utskällning.

Nu försöker jag själv tänka och komma fram hur jag är när jag går ut och handlar. Jag har rätt dålig tålamod, det erkänner jag. Men byter vi alltid till den dryga sidan av oss när vi åker iväg och handlar? eller... om jag börjar skrika fula ord och kastar saker i ansiktet på personalen så kommer jag få hjälp på en gång?Gillar

Kommentarer