Vart går nästa flyg?

Tala om att det varit blogg torsk under dem senaste dagarna, har jobbat under helgen på Sheraton hotel och nu har man suttit i olika planeringar inför våren och sommaren. Det har varit rätt bra väder förra veckan, så blev en chock när man väl vaknade imorse vid 09 tiden. Visste att det skulle snöa men inte så här mycket, så idag stannar jag inomhus och gör mina sysslor. Det som står på schemat med stora bokstäver är musik arbete, nu är det verkligen stress på den fronten. Ja, det är mycket jag pysslar med. Men det får vara så tills jag vet vad jag vill göra med mitt liv.

Träffade upp Ajat här om dagen på lunch och fika, sedan plockade vi fram datorn och bokade en resa, eller vi bestämde oss redan januari vart vi ska nu i år. Men alla bokningar osv blev klart i torsdags så ... Vart ska vi då?

Barcelona!!!

Bär av i april, hade egentligen planer att besöka Polen först nu i mars men tyvärr dök det upp andra grejer som gör att min medresenär inte längre kan åka. Hittade ingen annan som kunde åka med mig, så får bli en annan gång. Men Barcelona med min mamma Ajat kommer bli topp. Längtar redan efter churros, street food, tapas och sköna långa promenader genom staden.

  • Resor

Gillar

Kommentarer

watilda
watilda,
Jag älskar Barcelona! Jag åkte dit i slutet på december och blev kär i den staden!! ✨
nouw.com/watilda