Veckan slut, också Suchada

Avslutade veckan med ett jobb pass på Sheraton, kom hem för ca 30 minuter sen. Helt slut i kroppen och varje gång man sitter där på tunnelbanan på väg hem så har man det alltid i tankarna. Sitta där, blundar och tänka att man snart är hemma, ska tvätta av sig och sedan somna hur lätt som helst för att man ändå är super trött. Men nej, så är det inte. Har tagit en dusch och lagt mig i sängen och försökt att blunda, men hjärnan började sätta igång och tänka på saker som hände under passet idag. Kan nog säga att jag inte är ensam om detta, finns fler som stressar upp sig och frågar sig själva om de verkligen låste alla dörrar, skrev ner rätt saker, släkte lokalen och om man larmade. Som tur så slipper jag tänka på sånt, behöver bara räkna av kassan och sedan stämpla ut för dagen.

Hoppas ni haft en bra helg, själv har man varit seg som bara den. För två veckor sen så vart det planerat att jag skulle åka iväg, men det vart ändrat till nästa månad istället. Så det fick bli en film maraton med Oscar i fredags och igår. Det vart filmer baserade på böcker av Nicholas Sparks. Har läst alla böcker som nu mera är film, vet att det har kommit ny bok nu under 2016 men har inte hunnit läsa den än. Lite ledsen i ögat nu när man får veta att det inte kommer fler filmer av Nicholas Sparks i framtiden.. Men men, får helt enkelt tänka ut ett ansikte osv när man väl läser hans nya böcker.

fruk(t)ost // Old but gold, Oscar leende är ju bäst.

Nej tar nog och avrundar här så jag orkar upp imorgon bitti.
Men innan det så vill jag bara skriva en hälsning till bästa Johanna

Grattis på Födelsedagen!

Tänk att hon stod ut med mig under hela 9 veckor på Teneriffa, min sambo och min enda familj under den tiden. Linn (till höger om mig på bilden) också förstås, men va då inte sambos med henne då hon bodde några km från oss på ön. Inte trodde jag att jag skulle ha kontakten med dem fortfarande efter studenten.

- hade inte koll på datum innan att jag grattade henne 5:e mars istället för 6:e mars. Men nu blir det minsann rätt.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer