Veckor i ett

Det har verkligen varit intensiva veckor med utbildningar och fadder dagar.
Har en brandutbildning och en kassa/byten utbildning kvar innan jag ska sätta igång att utbilda resten av gruppen i garderob/förvaring och badrum och även sängar. Jag ger alla nya som ska lära sig allt på en och samma gång två eller tre klapp på axeln. Själv fick jag 6 månaders tid mellan varje avdelning.

Hetsiga dagar och fullplanerad veckor har gjort att jag inte haft tid med att uppdatera här, så tänker mig att ni ska få se veckorna i bilder. Nu är det bara en vecka kvar innan jag går på midsommar ledighet så nästa uppdatering blir nog efter midsommar.

Vi har haft väldigt varma soliga dagar och på uteplatsen när solen ligger på så har det varit 40 grader.
Nu är det verkligen lyx att vi har sol från kl 12:00 tills solen går ner.

En picknick i Humlan med Hell and Heaven (Helen och Malin), en träf som bestämdes en månad i förväg.
Förut jobbade vi samma helg tillsammans, men med praktik och nya jobb så har det varit svårt att hitta tid som passar.

Medans alla andra haft utbildning så har jag fått chansen att titta på nya arbetsplatsen. Det blir riktigt snyggt och ni är välkomna den 14/7 för att kolla in vårt showroom eller även planera ert kök/sovrum/vardagsrum/badrum.

Efter många många många veckor, om inte månader så fick jag och Ajat äntligen till ett träff. Sushi dejt nere vid Hornsbergstrand, varm juni kväll där bryggan var fullt med badsugna ungdomar.

I fredags tog denna tös studenten, så stolt! Samtidigt som vi firade Tildas student så firade vi även att Kattis har fyllt 50. Stort GRATTIS till er båda. Tänk att jag fått turen att ha er som släkt. Not by blod but by heart

Redan badat i Huvudstabadet med mormor och morfar, men om det finns en pool på festen då ska man i.

Sen kom resterande och det blev poolparty för barnen medan vi sjöng och firade studenten och 50-åringen.

Lite otur med vädret, skydd under parasollet en stund. Men sen kom solen och det gjorde inget att man missade invigningen och första halvlek av första EM matchen.

Och nu är det verkligen EM som gäller framöver. Om inte jag svarar på telefonen eller SMS så vet ni varför.

Snart börjar brandutbildningen och tätt inpå ett möte. Njut av solen om ni kan, lute kyliga vindar i Stockholm men det funkar ändå. Lite på gränsen för min del. Ni som vet, ni vet.

Gillar

Kommentarer