Vilken helg!

Vilken fantastisk helg med sol över Stockholm och jag har fått spendera med nära och kära!

Lördag förmiddag spenderades i Älta, kalas för "Stora" Esther och lilla Henke .
Det är så mycket spring i benen hos storasystern att jag bara han fånga lillebror på bild (SÅÅ SÖT).
-För att choklad är mums!

Märks det att dom äldre barnen inte alls bryr sig om present öppningen?
- Haha!

Siofra var i Stockholm så mot kvällen blev det en träff på Tures (Ja, jag är verkligen stammis där), och den här portionen skojar man inte med. Samma prisklass som Un Poco, men dubbelt så mycket mer mat och smak!
Avslutade kvällen uppe på roofbar på Scandic Continental.

Söndagen kom och hela den dagen fick jag dela med självaste Oscar, I'm sorry men har verkligen inte haft tid att ses på så långtid. Har varit några hej och hejdå på 2 minuter, men nog en månad sen han fick mer än en timme av min tid. En shoppingdag innan löning, något som jag har sparat i tre månader så det var mer än okej. Upp och ned, ned och upp gick vi fört i NK, sedan lunch på Bar Burger Café Kungsträdgården. Och oj vad många Hamburgare vi har ätit tillsammans. Många i Stockholm, på Gotland, Italien, Island, Spanien, Thailand, Tjeckien and so on... Och den bästa hittills är hamburgare hos Jenna's i Ao Nang, Krabi.
I alla fall, brukar inte bli en lyckad shoppingrunda när jag har Knasbollen i närheten men jag kom hem med ett par glasögon och en väska. Något som jag visar upp för er i ett annat inlägg. Var ute efter ett par byxor och en speciell vara från Chanel som jag inte riktigt hittade då och inte än heller..

Tänkte inviga våren med lite glass ute men det fick också vänta.
- jag lovar att inte äta glass med någon annan!

Någon borde typ bli papparazzi, eller?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer