Vilken vecka!

Förra veckan har verkligen varit ... kan nog säga hetsig. Sprungit fram och tillbaka, åkt runt för att hinna med sina planer, familj och vänner när man samtidigt jobbar. Också inte bara det, utan en hel vecka utan kaffe 😱
Brukar dricka ca 5-6 koppar om dagen och har märkt hur extremt trött jag har varit under dagarna, men samtidigt så har jag ställt klockan på 05.30 varje dag. En riktig utmaning för en nattuggla som jag är.

Får inte glömma bort att man har en i familjen som ska ha mycket kärlek under dagarna. Efter en het sommar så tycker Tarro att det är mycket skönare nu när det har regnat och lite svalare ute.
-Träffat en ny valp att leka med, ser ni skräcken i valpens blick när han får se hur stor Tarro är? 😂

En kväll efter jobbet så åkte jag till Hässelby Strand för att umgås med barnen och hjälpa lite att få den nya lägenheten att känna som ett hem. Glömde bort tiden lite att det blev alldeles för sent middag för barnen.
- När de sätter sig vid bordet, tar tag i bestick och dunkar i bordet med meningen "vi vill ha mat" ... då är det lite illa. Haha

Hade ledigt i torsdags så passade på att träffa Tilda (vi är släkt på ett komplicerad sätt) på en frukost på Scandic Anglais som ligger vid Stureplan innan hon skulle vidare till hennes jobb (sommarjobb).
-Personligen så kommer jag inte äta där igen. Mina pannkakor och croissant var jätte och då menar jag JÄTTEtorra.
Downtown camper, Grand Central och Haymarket fortfarande favoriter.

Efter en lite så där jobbdag i lördags så åkte jag diket till Östermalm för att träffa Siofra som hade kört från Grebbestad till Stockholm över helgen. - Grattis till körkortet! Blev verkligen en fuskdag för jag äter nu mera bara kyckling och ris.

Säger bara WOW, hade inte alls förväntat mig alla saker som fanns på tallriken.
- så verkligen en lyckad fusk dag!

Nu börjar klockan ticka väldigt fort och jag måste verkligen bege mig mot Kungens kurva.

Gillar

Kommentarer