Vilken vecka!

Förra veckan bjöd på mycket men jag tänker bara nämna det som vart mer än bara bra. Kände verkligen att arbetsveckan slutade på topp. I torsdags efter jobbet så mötte jag upp Johanna vid Karlaplan för att se en föreställning på Maximteatern. "Den inbillande sjuke" - Rekommendera verkligen! 2,5 timmar av skratt och så mycket har jag inte skrattat på senaste tiden. Behövde verkligen det kände jag. Så tack Johan och Co för showen

Ja, många la märke till att min biljett kostade noll kronor. Inga onödiga kommentarer för att jag får det mesta gratis. Det handlar ofta om att ha bra kontakter och också göra något gott tillbaka. Nu råka Johan vara en familjemedlem.

Två trötta tjejer, men är så tacksam för sällskapet.

(lånad bild, för att man inte riktigt kan ta fram kameran och på med blixt under en akt)

Fredagsmorgon kom, klockan ringde 04.02 så ni kan ju föreställa er hur jag sprang hem efter teatern torsdagkväll. Men 4,5 timmars sömn fick jag iallafall och 05.53 var jag framme på jobbet. Inte alls stress då jag började 06.00. Första morgon passet själv på en avdelningen vilket gick bra enligt mig. Vid frukosten serverades kanelbullar, vilket jag sparade till lunchen. Kanelbullens dag och man slutade 14.00 och så fick jag ta helg.
Vilken fredag det var! Love it!

Hade verkligen tur med vädret under helgen! Brukar nästan alltid vara dåligt väder när jag är fri från jobb...
I söndags så tog jag en promenad runt Djurgården innan jag mötte upp barnen för att traska runt på Skansen . Kyligt som bara den trots att solen sken. Vinteroverall skulle jag också velat ha!

Att det ändå finns en kille som vill gå runt hand i hand med mig.

Mysig avslut på heglen också och jag känner nu att det är dags för mig att säga godnatt för klockan ringer igen 04.02.
Ännu en sängbyte imorgon som börjar 06.00 och den här gången ska jag lyfta rätt så ingen nerv kommer i klämd.
Ja, varuhuset öppnar 10.00 men ni ska bara veta vad som behövs att göra innan öppning.
Ha det gott!

Gillar

Kommentarer