Vilken vecka!

God morgon fredag!
Tyvärr är det ingen ”äntligen helg” för min del, då min jobbvecka börjar idag. Men jag har haft många träffar med folk efter jobbet under veckan så det känns ändå ok att jobba helg.
Lite trött är kroppen ändå efter tre timmars sömn Avicii Tribute igår kväll, och hade lite saker att göra när jag väl var hemma igen så kunde inte riktigt gå och lägga mig direkt.

Var inte där från start, men jag o mitt sällskap tog oss dit till 19.00 tiden. Kände också som att jag var där med mina kollegor Alba och Niklas trots avståndet mellan. En uppe bland molnen som såg ner på allt, en i mitten ståplats som såg allt framifrån och jag vid sidan av scenen

Verkligen veckans höjdpunkt!
Så tack till sällskapet ❤️

I onsdags så mötte jag upp Rebecka (fd kollega från Sheraton) vid Kungsholmen för att ta oss till Orangeriet där Jane satt med kollegor och vänner. Det var en Hej då AW då hon flyttar hem, ut till landet igen. - jag kommer och hälsar på i Nässjö ☺️

Har inga bilder från kvällen men ni som följer mig på instagram o snap har fått sett massa klipp från den kvällen. - märks det att vi kommer från hotell- restaurangbranschen när man välter allt på brickan?

Hur bra klassfoto?

I tisdags efter jobbet så hade vi glöggknytis hos bästa Ära, en liten del av avdelningen. Lovar att vi är många fler. Jättemysigt med lite mat, julklappslek och massa skratt, fick verkligen ont i magen den kvällen.

Sitter just nu på ikea bussen och är snart framme vid Kungens kurva. Så kanske dags för mig att börja avsluta. Får önska er som tar helg nu en trevlig helg.

Gillar

Kommentarer