Vilket aprilväder

God kväll på er!
Hur många utav er lider av pollen som jag gör? 10mg räcker inte längre utan har fått allergitabletter som är 120mg. Förstår då min trötthet efter att man har tagit en för dagen. Har jobbat under helgen och efter det blev kroppen mycket svagare och igår blev jag riktigt sjuk. Halsont och så hes att personen på andra sidan av telefonen inte känner igen mig. Det har varit härliga soldagar men blåst väldigt mycket och då ingen bra ide för mig att vara ute, så har inte varit ute så mycket. Men imorgon så är det ett måste då jag har några ärende på schemat.

Vi vred om till sommartid natten till söndag men så snöa det på morgonen när man skulle ta sig till jobbet.
- Det var verkligen en tidig aprilskämt det där.....

Trots sjuk så har jag lyckas dammsuga hela lägenheten, och slängt massor vid tippen. Ledig till helgen så börjar lite smått med vårstädningen. Har tömt kylen och frysen och hoppas att mor inte blir sur för att det mesta av hennes varor inte finns kvar.
Räknar ner dagar tills hon är hemma igen, fortfarande mer än en månad kvar..... längtar! Saknar hennes mat nu, och jag som inte äter så mycket av hennes mat i vanliga fall.

På tal om mat, det är ju Sveriges Mästerkock final om mindre än 10 minuter. Och som Thai så är jag STOLT att det är en thailändska i finalen. Så charmig och att hon prickar rätt på smakerna! Ska nog avsluta så att jag kan gå och sätta mig i soffan och heja på henne.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer