Well hello Monday

Det är en ny vecka och solen skiner, nu är det äntligen vår. 23 grader och massa pollen i luften och det jobbigaste perioden för mig. Sen vi kom hem från Prag så har jag haft jobbiga nätter och dagar, snuva och svullna röda ögon. Svårt att sova då det är värmt i sovrummet, fyra björkträd precis vid fönstret vilket innebär att jag inte riktigt kan vädra rummet riktigt. Vår lilla valp är ute och springer hela tiden vilket innebär att han inte alls får vara i mitt rum så det känns hemsk varje kväll när han sitter och krafsar på dörren, han har nu blivit starkare och kan nu hoppa upp i min säng. Vilket han inte får göra för pälsen är fullt med pollen.

Stockholm har bjudit på kalasväder lördag och söndag, men så har man såklart jobbat under helgen. Förstår att folk då väljer att vara ute nära vattnet så där och sola, vilket gjorde att vi inte alls hade så många kunder på IKEA. Mina nio timmar igår kändes som en hel vecka, så segt men vi fick en säng och en hylla monterad iallafall.

Hon har inte slagit 12 ännu och jag känner mig mycket trött, sömnlös natt men har ändå hunnit med det mesta av dagens schema. Frukost ute imorse, lite skoluppgifter (snart sommarlov), håller nu på med tvätten och nu väntar jag in solen på uteplatsen. Sedan mot Kungens kurva och ett kvällspass en måndag som denna.

🐵Två kärlek på en och samma bild🐶

O ja det krävs verkligen tre personer för att montera en kontinentalsäng

  • Vardag

Gillar

Kommentarer